Intresse för teknik & problemlösning? Låt Sweco bli din karriärpartner! 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Drivs du av nya utmaningar och ditt intresse för ny teknik. Sweco söker en ny stjärna som älskar att strukturera och planera projekt. Du kommer att jobba i en kommunikativ och administrativ roll mot järnvägsprojekt med att sätta ramarna för hur projektet hanteras och dokumenteras. Du får vara med från ax till limpa och både ha nära kontakt med projektörer och kunden. Ta chanson att få en av de mest uppskattade arbetsgivarna i Luleå som din nya karriärspartner. Sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en datasamordnare till Sweco i Luleå. Du kommer bli en del av ett team på åtta personer där ungefär hälften arbetar som datasamordnare och hälften som BIM-samordnare. På Sweco är teamkänslan stark och på avdelningen stöttar de och hjälper varandra för att nå bästa resultat. Du blir en del av ett team med mycket nyfikenhet och som tar vara på varandras expertkunskaper och lär av varandra varje dag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader från uppdragets start. Förutsatt att alla parter är nöjda finns goda möjligheter att få en anställnings direkt hos Sweco efter det.

ARBETSUPPGIFTER

Som datasamordnare är du en viktig del i deras team i järnvägsprojekt inom Sweco, där informationsstyrning är ditt arbetsområde! Du stödjer projekten i planerings- och projekteringsprocessen med inriktning på informationsstyrning utifrån projektets behov och du jobbar oftast i två till tre projekt samtidigt beroende på storlek. Din största roll kommer dels att vara i uppstartsfasen av projekten där det är du som planerar, beställer material och sätter upp strukturer för att projekteringsprocessen ska fungera i projektet och mot kunden. Du har även en stor roll i den avslutande fasen av projektet då du ska sammanställa projektörernas dokumentation och se till att all nödvändig information finns med för att sedan leverera en slutprodukt till kunden. Under projektets gång fungerar du även som en stöttande part mot projektörerna.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och är nyutexaminerad från högskola/universitet eller har jobbat inom projektering eller produktion några år och vill ta nästa steg i karriären. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser att du kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du…

* Har erfarenhet av CAD
* Har erfarenhet av GIS
* Har erfarenhet av SharePoint

Som person är du driven och nyfiken och motiveras av att hitta lösningar på problem. Du är en lagspelare som är kommunikativ och lyssnar in andra och anpassar din kommunikation beroende på vem du pratar med. Vidare är du noggrann och uppmärksam på detaljer. Du gillar ordning och reda och är mån om att leverera ett arbete med god kvalité. Vi ser även att du är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete för att nå deadlines och slutföra dina åtaganden.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Deras konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Sweco har en stor och kraftfull järnvägsorganisation som strävar efter en proaktiv projekteringsmiljö. Därför vill Sweco stärka organisationen ytterligare med fler kompetenta datasamordnare med inriktning på järnvägssektorn.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-07-29
AMS-ID: 7791245

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.