Intresseanmälan Brandvakt 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att övervaka, förebygga och förhindra bränder och olyckor på arbetsplatser där heta arbeten utförs. Som brandvakt lämnar du inte en arbetsplats förrän risken för brand är över. För att arbeta som brandvakt behöver du ha giltiga intyg för heta arbeten och SSG alternativt om du är utbildad brandman.

Din profil

Du är en lugn och stabil person som trivs med att ha ansvar samtidigt som du är noggrann i dina utföranden. Som brandvakt krävs det att man är uppmärksam och intresserad av vad som händer runt omkring. Och du agerar snabbt när situationen kräver det.

För frågor om tjänsten kontakta Emma Sjödin på 0733-51 27 54 eller Marie Lundin på 0733-51 27 30. Intervjuer kommer ske löpande. Sök tjänsten senast 2018-04-08 via www.clockworkpersonal.se.

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun
Senaste dag: 2018-04-15
AMS-ID: 7613659

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.