iOS utvecklare till innovativ applikation för e – handel 45 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I rollen som iOS applikations-utecklare på Spotin så ges du stort utrymme att ta fram nya tekniska lösningar mot iOS som interagerar med plattformen Spotin med hjälp av befintligt API på backend. I ditt arbete kommer du att interagera med övriga team-medlemmar i utvecklingsteamet som arbetar med Spotins webbaserade tjänster och design av UI/UX.

Du kommer att vara del av ett framstående team som strävar efter att utveckla exceptionella tjänster som har möjligheten att nå en global marknad.

Med tid ser vi gärna att du vill ta en ledande roll i Spotins utveckling mot mobila plattformar. Vi är nu inne i en fas där vår organisation växer och kommer inom en snar framtid att utökas ännu mer lokalt men även nationellt och internationellt. Där får du en viktig roll för Spotins framtida tjänster och lösningar.

Vi söker dig som har ett starkt öga för design och användarupplevelse och som även har erfarenhet av utveckling mot iOS. Även frameworks för javascript såsom React Native är av intresse. Tillsammans med oss ska du vilja skapa applikations-upplevelser i världsklass.

Nödvändiga erfarenheter: iOS-utveckling, frontend-utveckling.

Meriterande erfarenheter: Android-utveckling, e-handel, e-handelsplattformar, Model View ViewModel (MVVM) -arkitektur, testning (unit och funktionell).

Tekniska kvalifikationer

• iOS-utveckling (ex. Swift)

Också meriterande

• React Native
• Android-utveckling (ex. Java eller C++)
• UI/UX design
• Frontend-utveckling mot webb
– JavaScript, JQuery, JSON, HTML5, CSS3
• Git
• E-handelsplattformar, ex:
– WooCommerce
– Magento
– Salesforce Commerce Cloud/Demandware
• Unix/Linux (använder Mac, Linux)

Spotin AB är ett ungt företag (grundat 2015) som i kraft av både interna och externa finansiärer etablerade sitt huvudkontor i centrala Luleå under 2016.

Vårt utvecklingsteam består för tillfället av 4 (+ 3 extra) personer med varierande bakgrund och erfarenheter från olika branscher. Vi vill nu gärna bli fler och kommer tillföra flertalet personer under det kommande året.

Ser med spänning fram emot 2018 där vi planerar att lansera vår tjänst som vi förväntar oss ska se ett stort genomslag på marknaden. Vår önskan är nu att ta fler med på denna resa som vi hoppas att inom kort nämnas i samma andemening som Spotify, Skype och Klarna.

Vårt mål är att bli en global aktör med internationell verksamhet. Spotin:s lansering kommer att bli startskottet både för oss tillsammans men även din framtida karriär.

Antal tjänster

1

Adress

Spotin AB, Rådstugatan 7A, 97238 Luleå

E-post för ansökan

hr@spotin.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Spotin AB, Rådstugatan 7A, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-09-30
AMS-ID: 22694850

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.