Iris Hadar söker pedagogiskt stöd till Gällivare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se

.

Om oss 
Iris Hadar växer i Malmfälten där vi har uppdrag i Gällivare. Vi arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Dina arbetsuppgifter 
Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Då är detta tjänsten för dig!

Till vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ytterligare pedagogiskt stöd till vår verksamhet i Gällivare. Målgruppen är personer med funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga och har behov av anpassning av studiesituation som ska ge människor tillgång till utbildningar. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själv ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. Fokus ligger på anpassning utifrån varje deltagares förutsättningar och mål. Du kommer ha mycket kontakt med IPSU-samordnaren på utbildningsorten och lärare på utbildningen. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget förekommer. 

Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande insatser samt erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som exempelvis att använda mobiler, appar eller dataprogram som stöd. Du bör även ha kunskap om hur funktionsnedsättningar påverkar inlärningssituationer och vilket stöd som behövs i dessa situationer. 
 
Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor. Du har god samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund och pedagogisk plattform. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en timanställning/deltidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Resor kan förekomma i tjänsten då vi även har verksamheter i Kiruna. Tillgång till egen bil samt körkort *B*.

För frågor kring tjänsten, kontakta Avtals och Personalkordinator Anneli Öström, 076-539 90 44, eller Regionchef Per Lundgren, 090-999 52 05. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan via vår hemsida www.iris.se så snart som möjligt dock senast den 15 december. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Irisgruppen, Sveavägen 34, 11134 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Irisgruppen, Sveavägen 34, 11134 Stockholm
Senaste dag: 2018-12-15
AMS-ID: 8007166

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.