IT-specialist E – post / Exchange 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utvecklingsarbete, kommunicera Luleå tekniska universitets övergripande synsätt och policys samt ge stöd och service till studenter, lärare och övriga anställda.

Universitetet står inför en spännande utveckling då stora delar av verksamheten blir allt mer digitaliserad och i denna utveckling är IT-stödet en central del. Vi söker därför efter nyckelpersoner som vill vara med och förverkliga universitetets IT-vision ”Lyhörd och ledande IT som förnyar och skapar en attraktiv framtidsmiljö”. Vi kommer de närmaste åren att satsa på att nyttja molntjänster mer. Just nu driftsätter vi AZURE som drifts- och tjänsteplattform, vilket innebär nya spännande utmaningar och möjligheter!

Vi erbjuder ett arbete i utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning. IT-service består idag av 50 personer och vi är universitetets leverantör av IT. Vi är uppdelade på tre verksamhetsområden; Support, Utveckling och Infrastruktur.

Vi vill nu förstärka med en specialist inom E-post/Exchange.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person som i samarbete med övrig personal vid IT-service svarar för drift och utveckling av universitetets E-postsystem. Du kommer vara delaktig i drift och utveckling av Exchange och infrastrukturen bakom.

I arbetsuppgifterna ingår arbete framför allt systemadministration och underhåll av Exchange 2016, samt Office 365.

Kompetens och erfarenhet

Universitet har idag en miljö byggd på VMware, Linux, Windows och Exchange. Vårt E-postsystem består idag av Exchange för E-postlådor och Exim för mailtransport och spam-/antivirushantering, samt KEMP för lastbalansering.

Vi söker dig som har uttagen gymnasieexamen, har goda kunskaper i systemadministrativt arbete framför allt erfarenhet av Exchange, Windows server och Powershell. Meriterande är om du har vana vid storskalig systemadministration i Windowsmiljö och gärna Office 365 samt integrationer med katalogtjänster (LDAP, Active Directory och AZURE AD).

Personlig profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du ett gott ordningssinne, är noggrann och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har förmågan att kunna se helheten men också sinne för tekniska detaljer. Du hänger med i den senaste utvecklingen och är beredd att ge det där lilla extra när det behövs.

Du är en strukturerad lagspelare med god problemlösnings- och kommunikationsförmåga. God förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att skapa nya kontakter och att stå för ett gott värdskap är en självklarhet för dig.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Övrigt

Din befattning kommer att vara IT-administratör.

Information

Du är välkommen att kontakta Jan Lundmark, chef Infrastruktur IT-service, telefon 0920-49 20 14  eller e-post jan.lundmark@ltu.se eller Lena Björk, chef IT-service, telefon 0920 – 49 15 02 eller e-post lena.bjork@ltu.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Cesab Rekrytering AB. För ytterligare information är du också välkommen att kontakta ansvarig konsult Johan Torgerstad tel. 070-941 45 80, epost johan.torgerstad@cesab.se

Facklig företrädare

SACO-S Daina Dagis, 0920-49 3880 daina.dagis@ltu.se
OFR-S Lars Frisk, 0920-49 1792 lars.frisk@ltu.se

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, samarbete, öppenhet och ansvar.

Ansökan

Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Referensnummer: 1049-2018

Antal tjänster

1

Adress

Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå
Senaste dag: 2018-05-06
AMS-ID: 7668726

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.