IT-specialist Support 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utvecklingsarbete, kommunicera Luleå tekniska universitets övergripande synsätt och policys samt ge stöd och service till studenter, lärare och övriga anställda.

Universitetet står inför en spännande utveckling då stora delar av verksamheten blir allt mer digitaliserad och i denna utveckling är IT-stödet en central del. Vi söker därför efter nyckelpersoner som vill vara med och förverkliga universitetets IT-vision ”Lyhörd och ledande IT som förnyar och skapar en attraktiv framtidsmiljö”. Vi kommer de närmaste åren att satsa på att nyttja molntjänster mer. Just nu driftsätter vi AZURE som drifts- och tjänsteplattform, vilket innebär nya spännande utmaningar och möjligheter!

Vi erbjuder ett arbete i utmanande och inspirerande miljö i en kreativ och innovativ omgivning.  IT-service består idag av 50 personer och vi är universitetets leverantör av IT. Vi är uppdelade på tre verksamhetsområden; Support, Utveckling och Infrastruktur.

Vi vill nu förstärka med två IT-administratörer med placering i Luleå för arbete med support och service till studenter, anställda och externa besökare.

Arbetsuppgifter

Vi ger användarstöd genom att arbeta nära användarna vid universitetet på alla orter där vi bedriver forskning och utbildning. Vår support och service erbjuds via en rad olika kanaler, bland annat genom personliga möten, via supportwebb eller vårt ärendehanteringssystem samt via telefon. Du kommer i första hand att jobba med att ge användarstöd i IT-relaterade frågor men kommer även medverka i vår förvaltning och utveckling av IT-system.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har uttagen gymnasieexamen och bred IT-teknisk kompetens. Du har erfarenhet av arbete inom IT med problemlösning i mjukvara såväl som hårdvara. Du kan omsätta ditt kunnande i att framgångsrikt ge support till användare av IT-system och datorer. Du tycker om att hjälpa användaren i sitt dagliga arbete med stort fokus på hög servicenivå vilket även är grunden i vår support. Du har kompetens och erfarenhet av att ge professionellt stöd till användare via telefon, ärendehanteringssystem eller personlig kontakt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en strukturerad lagspelare med god problemlösnings- och kommunikationsförmåga. God förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att skapa nya kontakter och att stå för ett gott värdskap är en självklarhet för dig. Du ska kunna uttrycka dig bra, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Omfattning

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Din befattning kommer att vara IT-administratör.

Information

Du är välkommen att kontakta Christer Wahlberg, chef Support, IT-service Tel: 0920-49 32 90, epost: christer.wahlberg@ltu.se eller Lena Björk, chef IT-service telefon 0920-49 15 02, epost: lena.bjork@ltu.se

Facklig företrädare:
SACO-S Daina Dagis, 0920-49 3880 daina.dagis@ltu.se
OFR-S Lars Frisk, 0920-49 1792 lars.frisk@ltu.se

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, samarbete, öppenhet och ansvar.

Ansökan

Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 2018-05-06

Referensnummer: 1051-2018

Antal tjänster

1

Adress

Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå
Senaste dag: 2018-05-06
AMS-ID: 7668784

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.