IT Tekniker med inriktning mot videokonferens och telemedicin 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Luleå, Sunderby sjukhus eller Gällivare
Referensnummer: 196148

Om arbetsplatsen

Länsteknik är en länsorganisation med uppdrag att förvalta och utveckla infrastruktur, utrustning och verksamhetssystem inom IT och Medicinsk Teknik. En av Länstekniks viktigaste uppgifter är att stödja övriga verksamheter med effektiva och patientsäkra IT- och medicintekniska stöd. Länsteknik har idag cirka 160 medarbetare i länet, med övergripande funktioner centralt placerade i Luleå på Midgårdsvägen samt verksamhet på samtliga sjukhus, där Sunderby Sjukhus är största arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för förebyggande underhåll och installationer av videoutrustningar i regionens alla verksamheter. Utöver detta säkerställer du drift, underhåll och support av hela videoinfrastrukturen. Det ingår att jobba med dokumentation, test och felsökning. Du säkerställer även leverans av videofunktioner som exempelvis inspelning och livestreaming.

Exempel på arbetsuppgifter inom området är att lägga upp användare, vägleda verksamheten i val av videoutrustning, installera videoutrustning, ge användarsupport, felavhjälpning, förebyggande underhåll, övervaka pågående videokonferenser samt hantera inspelning och streaming av videokonferenser.

Din bakgrund

Du har relevant utbildning eller motsvarande förvärvad kunskap inom IT-området. Det viktigt att du brinner för och vill lära dig ny teknik inom området.

Vi söker dig som självständigt kan planera, genomföra och följa upp aktiviteter och uppdrag. Initiativrik problemlösare med förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Vidare har Du god samarbetsförmåga, är pedagogisk och lyhörd. Du har god administrativ förmåga och är kommunikativ i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå, Sunderby sjukhus eller Gällivare. Individuell lönesättning tillämpas. Resor i länet förekommer så körkort B är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta

Daniel Hednäs
e-post: daniel.hednas@norrbotten.se
tfn: 0920-28 48 33.

Fackliga företrädare

Per-Eric Simma, Sveriges ingenjörer
e-post: per-eric.simma@norrbotten.se

Dan-Christer Nilsson, Vision
e-post: dan-christer.nilsson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-08-12

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Midgårdsvägen 11 A, 97334 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Midgårdsvägen 11 A, 97334 Luleå
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7800746

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.