It – tekniker till Polisens It – avdelning, placering i Kiruna 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Generell regional IT-tekniker med placering i Kiruna men med arbetsområde inom hela region Nord som omfattar Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Arbetet är varierande och du möter många olika kunder i en intressant arbetsmiljö. Du kommer att arbeta med användarutrustning så som PC, Rakel, skrivare, mobiltelefoni och kringutrustning. Tunga lyft och obekväma arbetsställningar förekommer vid leverans/inventering/installation av IT-utrustning. Mycket eget ansvar då man arbetar som ensam tekniker på denna ort. Resande förekommer i tjänsten. Beredskap ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har

• Gymnasial- eller eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt med inriktning IT
• Minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som IT-tekniker/Supporttekniker.
• Mycket stor servicekänsla och fokus på att hjälpa våra kunder med tyngd på bra resultat och kvalité.
• Goda kunskaper gällande PC, skrivare, mobiltelefoni, kringutrustning och nätverkskommunikationsutrustning.
• Självgående och initiativtagande
• Förmågan att uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift.
• B-körkort och vana att köra bil.

Personliga Egenskaper

Personliga egenskaper är ofta lika viktigt som teknisk kompetens för en grupps utveckling och dynamik. Vi ser att du som söker har en positiv inställning till människor och arbete, är engagerad och pålitlig. Du har ordningssinne, samt ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Du tycker om att lära dig nya saker och vill gärna dela med dig av vad du kan till andra. Du tycker om att lösa problem, är flexibel och ser möjligheter. Du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, noggrann och ser till helheten. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ och att ge en god service är för dig en självklarhet. Du är stresstålig och kan hantera flera ärenden samtidigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Leverans och support ska ha lokal närvaro i varje region. Regionala servicekontor återfinns i Nord/Mitt, Stockholm/Bergslagen, och Syd/Öst/Väst. Servicekontoren sköter införande, leverans och service av ny teknik, inklusive koordinering och samordning av större leveranser. Systemen för radiokommunikation inklusive handterminaler och fordonsstationer hanteras också av servicekontoren.

Tjänsten är en visstidsanställning på tolv månader. Tjänsten är placerad i Kiruna. Flextid och beredskapsjour tillämpas. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Antal tjänster

1

Adress

Polismyndigheten, Box 12256, 10226 Stockholm

E-post för ansökan

jobb.na@polisen.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Polismyndigheten, Box 12256, 10226 Stockholm
Senaste dag: 2018-05-02
AMS-ID: 22431852

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.