Java – utvecklare se hit! 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du vara del av en arbetsplats som präglas av engagemang, driv och personlig utveckling? Vi söker just nu en systemutvecklare inom JAVA.

Vill du ta nästa steg i din karriär? Vår kund är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom webbutveckling, webbdesign och programmering. Kunden driver en datakonsultverksamhet med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Vidare information kring kunden ges senare till den som är aktuell för tjänsten. Hos kunden arbetar du i ett nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer bli anställd av StudentConsulting och uthyrd til vår kund. Efter 6 månader finns möjlighet för anställning direkt hos kundföretaget.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du en utbildning inom tex. systemvetenskap, datateknik eller dataspelsutveckling. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som utvecklare men det är inte avgörande.

Krav

– Java

Meriterande

– C++
– SQL
– Angular JS
– Eclipse
– HTML5

Det är meriterande om du har jobbat i Linux och har arbetat med testautomatisering. Det är krav på att du ska behärska engelska och svenska flytande i både tal och skrift.

Om du brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant så kommer du att trivas hos vår kund. Att arbeta Agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk. Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-21
AMS-ID: 7595408

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.