Joina vår Teknikavdelning! 20 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Här arbetar du på väldigt trevlig arbetsplats! Uppdragen till kunderna spänner över ett brett område och kan handla om allt från att sätta upp och underhålla serverresurser, Active Directory, kopplingar till Azure och Office 365 till nätverk, brandväggar samt utrullning och automation av klienter. Du förväntas självklart inte kunna allt detta vid start, utan kommer att få en chans att bredda och fördjupa dina kunskaper tillsammans med våra andra IT-konsulter. Gemensamt för alla arbetsuppgifter är kundrelationen och att ge så bra service som möjligt till våra kunder.

Vi söker nu en medarbetare till Mirrors Teknikavdelning. Har du ett gediget intresse av IT och brinner för kundservice? Låter det som du? I så fall är du välkommen med din ansökan till oss!

Vi söker dig som älskar IT och har en bred teknisk kompetens. Du är kanske den som alla vänner vänder sig till när de har datorkrångel?
Du får gärna ha en relevant utbildning och/eller något års erfarenhet av IT-branschen, kanske som IT-tekniker eller supportmedarbetare, men dina personliga kvaliteter är dock viktigare än den tekniska erfarenheten. Utöver ett starkt intresse för tekniken trivs du med att ha aktiv kontakt med kunder, såväl på plats som på distans. Du har en genuin serviceanda, gillar varierande uppgifter och tar eget ansvar för att driva saker framåt.

Vi ser att du är en person som uppskattar utmaningar och har ett driv som gör att du inte ger upp förrän du har en lösning på problemet.

Hos oss blir du en del av ett team med genuin kamratskap och hög trivsel! Våra värderingar grundar sig i respekt, effektivitet, öppenhet och omtanke.
Vi på Mirror levererar konsulttjänster inom systemutveckling, digital kommunikation samt teknik och infrastruktur. Vi levererar molntjänster från egna säkerhetsklassade datahallar, inklusive egenutvecklade produkter inom verksamhetssystem och kodhantering.

Antal tjänster

1

Adress

Mirror Partner Utveckling AB, Aurorum 2, 97775 Luleå

E-post för ansökan

terese.johansson@mirror.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Mirror Partner Utveckling AB, Aurorum 2, 97775 Luleå
Senaste dag: 2018-08-17
AMS-ID: 22644794

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.