Junior tekniker till Eltel i Kiruna 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om Bravura

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Om kunden

Eltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

Arbetsuppgifter

Som junior tekniker arbetar du med akut och planerat underhåll av telenät och telestationer. I rollen ansvarar du för att utföra installationer och service av olika kommunikationslösningar hos Eltels kunder. Du arbetar självständigt med att prioritera och planera dina uppdrag. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer. Du arbetar i närområdet till kontoret i Kiruna och har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Profil

• Praktisk gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
• B-körkort
• Goda svenskakunskaper i tal och skrift
• Det är meriterande med goda IT-kunskaper, modem och routrar, fibererfarenhet är mycket meriterande.

Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kiruna med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/’>http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla <a href='mailto:info@bravura.se‘>info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: tekniker, servicetekniker, installation, underhåll, service, tele, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, Kiruna

Antal tjänster

3

Adress

Bravura, Hornsbruksgatan 28, 11734 2584

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Bravura, Hornsbruksgatan 28, 11734 2584
Senaste dag: 2018-12-19
AMS-ID: 8053057

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.