Kalix kommun söker personliga assistenter till barn och vuxna 45 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetet som personlig assistent inom Kalix kommun innebär att du utifrån din personliga lämplighet, utbildning och erfarenhet inskolas för arbete i en eller flera assistanser.  
 
Just nu behöver vi förstärka vår verksamhet med flera personliga assistenter som kan jobba extra under eftermiddagar/journätter och helger (udda veckor).  
Assistansen innebär att du ska hjälpa ett barn med bland annat på-,/avklädning, sondmatning, toalettbesök, personlig hygien, förflyttningar, lek och rörelseträning. Du måste ha god fysik för att klara av att ge det stöd som krävs vid träning och förflyttning. Katt finns i hemmet. 
 
Tillgång till bil och körkort är en fördel/förutsättning när assistansen förläggs utanför brukarens hem och bussförbindelser saknas.  
 
Uppvisande av utdrag från belastningsregistret krävs före anställning hos brukare som är under 18 år. 
 
Vi ser gärna att du som söker har möjlighet och intresse av att arbeta upp till heltid som personlig assistent under semesterperioden. 
 
Oavsett placering är goda kunskaper i svenska och datavana ett krav eftersom att du ska föra social dokumentation och kunna kommunicera med/åt brukare.

Antal tjänster

10

Adress

Kalix Kommun, Nygatan 4, 95281 Kalix

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: Kalix Kommun, Nygatan 4, 95281 Kalix
Senaste dag: 2019-04-30
AMS-ID: 8093575

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.