Kandidatkommunikatör 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du student som vill jobba med människor och hjälpa dem ut i arbetslivet?

Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting.

Vi har ca en halv miljon kandidater i vår CV-databas som sökt jobb via oss under de senaste åren. Vi kontaktar dessa kandidater regelbundet för uppföljning och avstämning.

Vill du ingå i vårt team av kandidatkommunikatörer?

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära att kontakta kandidaterna i vår databas för uppföljning. Du kommer att använda telefon och dator som främsta arbetsredskap.

Fast lön enligt avtal.
Placeringsort: Luleå.
Start omgående med möjlighet till fortsatt efter sommaren.

Din profil

Krav är att du studerar minst 50%. Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Att vara duktig på att bemöta människor och skapa goda relationer är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Passar detta in på dig?

Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt personer.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Storgatan 11, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Storgatan 11, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-03-25
AMS-ID: 7617849

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.