Kickstarta karriären som konstruktör på Sweco! 32 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du nyligen tagit examen inom el och automation och letar efter det perfekta instegsjobbet. Sweco söker nu deras nästa stjärna till teamet som ska jobba som El-konstruktör. Trivs du med frihet under ansvar och har intresse av projektering och gillar du kontakten med människor? Då är det dig vi söker! Missa inte denna chans och sök redan idag. Urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en konstruktör till Sweco. Som konstruktör kommer du att tillhöra en grupp om ca tio personer med roller som uppdragsledare och konstruktörer. Ungefär hälften av gruppen sitter i Luleå och hälften i Boden så det kommer att finnas möjlighet att välja vilket kontor man vill arbeta från. Du blir en del ett team med varierande erfarenhet och talanger och kommer att introduceras genom en mentor och succesivt ta mer ansvar och sätta dig in i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framöver. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns det möjlighet att därefter bli direktrekryterad till Sweco.

ARBETSUPPGIFTER

Som konstruktör kommer du att arbeta mot flera projekt samtidigt och det kan variera från varje uppdrag när man kopplas på i projektet. Du har nära kontakt med uppdragsledare men i vissa projekt kommer du själv även ha direktkontakt med kund. Till stor del kommer du att arbeta från kontoret men du kommer även att spendera tid ute på de projekt du arbetar mot.

Du kommer till exempel att:

* Göra konstruktionsberäkningar
* Arbeta med CAD-projektering
* Författa handlingar och beskrivningar.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör i ett företag med mycket erfaranhet. Hos Sweco får du växa in i en roll hos en av de mest attraktiva arbetsgivarna för ingenjörer i Luleå. Ta chansen att och ta del av deras kunskap och möjligheter till utvecklingsmöjligheter att på sikt kunna bli ledare eller specialist.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har intresse för teknik och har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom relevant område. Vi ser även att du genom arbetslivserfarenhet eller utbildning kommit i kontakt med CAD på något sätt. Vidare krävs det att du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet. Vi ser det som meriterande om du även kan engelska. Då du kommer att göra platsbesök krävs det även att du har körkort B.

Som person är du en lagspelare och tycker att det är givande att samarbeta tillsammans med andra. Du är delaktig i diskussioner men kan även ta till dig andras åsikter och anpassa dig efter gruppen. Vi ser även att du är kommunikativ och talar tydligt och välformulerat. Du använder dig av ditt kroppsspråk och anpassar ditt budskap till mottagaren. Vidare är du noggrann i ditt arbete och uppmärksam på detaljer och ser till att du levererar den kvalité som efterfrågas.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Augusti/September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå/ Boden
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-07-22
AMS-ID: 7783859

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.