Klasslärare F – 3, Sattajärvi skola 23 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Du anställs som lärare i Pajala kommun med nuvarande placering i Sattajärvi skola. Skolan är en F-6 skola med 72 elever och ligger mitt i den vackra byn Sattajärvi med närhet till fina naturområden, skidspår, slalombacke, skoterleder, fiske m.m.

I Pajala kommun råder för närvarande brist på behöriga lärare, därför finns möjlighet för legitimerade grund- och förskollärare att få en skattepliktig bonus på 30 000 kr efter tre års sammanhängande anställning.

Arbetsuppgifter

Undervisning och utbildning av elever i grundskolans årskurser F – 3.

Kvalifikationer

Behörig, legitimerad lärare för årskurserna F-3. Studenter i avgångsklasser är välkomna att söka.

Tillträde: 2019-08-16

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8162202

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.