Klinikassistent 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Kalix sjukhus
Referensnummer: 196090

Om arbetsplatsen

Kalix sjukhus är Sveriges 5:e bästa mindre sjukhus enligt Dagens Medicin 2016, och Rehab/strokeenheten befinner sig på 3:e plats i nationella Strokeregistrets ranking 2016.  
Vi söker en kompetent Klinikassistent som kan var med och utveckla arbetet ytterligare, och säkerställa administrativt stöd till verksamhetschef för internmedicin och akut omhändertagande.

Arbetsuppgifter

Du arbetar nära och som aktiv stödfunktion till verksamhetschef. I arbetet ingår schemaplanering och schemaläggning för läkare, sekreteraruppdrag på möten, framtagande av mallar och underlag för administrativa dokument, annonser osv. Du tar även fram efterfrågad statistik ur databaser och ger stöd till AT-studierektor vad gäller föreläsningsschema och introduktionsvecka. Du ansvarar för bokningar av lokaler, resor, fika mm.

Din bakgrund

Vi söker dig med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, förmåga att arbeta självständigt och flexibelt. Du har god social förmåga då arbetet innebär många personliga kontaktytor och något av en ”spindeln i nätet”- funktion. Arbetet ställer höga krav på kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Du är framåttänkande och kommer med förbättrings-och lösningsförslag.  Du har goda kunskaper i olika IT-system alternativt hög förmåga att lära dig nya. En fördel är om du kan VAS inklusive datalagret, och Aweria. Krav är att du kan Excel och Word. Goda kunskaper om verksamheterna är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med ditt CV och personliga brev.

Anställningsfakta

Heltid . Du har en grundanställning och ett tidsbegränsat förordnande som Klinikassistent. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta verksamhetschef Moa Bjerner, 072-214 52 57moa.bjerner@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Maria Almqist, 070-515 08 99, maria.almqvist@vardforbundet.se 
Kommunal Märit Söderlund, 070-231 30 01, marit.soderlund@norrbotten.se
NLF Avishai Weinstock, 0926-79803, avishai.weinstock@norrbotten.se
Saco Maria Sjöberg, 0920-28 43 59, maria.s.sjoberg@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-07-30   Varmt välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är den: 2018-07-30

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-07-30
AMS-ID: 7774674

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.