Kliniksamordnare Folktandvården Piteå 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Kliniksamordnare Folktandvården Piteå

Arbetsplats: Folktandvården Piteå
Referensnummer: 197842

Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision ”En frisk mun i alla åldrar”.

Verksamhetsområde VO SYD består av fyra kliniker, Piteå, Öjebyn, Arvidsjaur och Arjeplog. Våra ca 100 duktiga medarbetare träffar våra medborgare inom allmäntandvård, medicinsk tandvård, kirurgi, implantatbehandlingar samt i utåtriktad verksamhet med siktet inställt mot vår vision om ”En frisk mun i alla åldrar”.

En småstadsidyll beskriver Piteå bäst. Här får du ett lugnare liv i jämförelse med storstäderna och mer tid till familj och fritid. Oavsett vart du bor i Piteå är det nära till naturen. Piteå Havsbad är välbesökt på sommaren i Piteå. Fin skärgård, fina motionsspår och isbanan är andra trevligheter som Piteå kan stoltsera med.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som kliniksamordnare innebär många varierande arbetsuppgifter. En kliniksamordnare arbetar nära verksamhetschefen och även stöttning till enhetschef gällande genomförande av nya arbetssätt och flödestänk. Andra uppgifter är att ta fram uppföljning, sekreterarfunktion, planering och genomförande av möten, redaktör inom verksamhetsområdet och titta över och samordna bemanningen på de 2 klinikerna Piteå och Öjebyn.
Du kommer ingå i ledningsgruppen för verksamhetsområde SYD och även du arbetar mot Folktandvårdens vision ”En frisk mun i alla åldrar”.

Din bakgrund

Vi söker dig med en tandvårdsutbildning i grunden och minst ett par års arbetslivserfarenhet från tandvård. Erfarenhet av tidigare samordnararbete är meriterande.

Anställningsfakta

Anställning som kliniksamordnare omfattar en tidsbegränsad anställning under två år. Du har eller får en bottenbefattning inom ditt yrkesområde.

Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta

Lena Vikberg, Verksamhetschef, tfn 0911-77675, lena.k.vikberg@norrbotten.se

Fackliga företrädare

NTT – Siv Larsson siv.i.larsson@norrbotten.se
SRAT – Viktoria Engström viktoria.engstrom@norrbotten.se
Vision – Maria Berglund maria.berglund@norrbotten.se
Ledarna –Eva Stridsman eva.stridsman@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-27

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Lasarettsvägen 14, 94140 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Lasarettsvägen 14, 94140 Piteå
Senaste dag: 2019-02-27
AMS-ID: 8140761

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.