Kock 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Kock Hotel Jokkmokk / Polaria Restauranger.

Vill du jobba i en härlig och naturskön miljö mitt på Polcirkeln i Lappland, då har vi jobbet för dig.
Inspirerad av vår region producerar vi rätter med mycket lokala råvaror så som älg, ren, röding, bär och andra spännande norrländska råvaror. Du kommer att verka i ett team som driver två restaurangrörelser varav den andra är belägen i Älvsbyn.

Vi söker en aktiv, intresserad och kunnig kock som kan bidra till vårt team. Vi litar på din kompetens och du ges stort utrymme att verka och producera måltider under våra olika säsonger. Det är av stor vikt att du har ett intresse att utveckla måltider tillsammans med oss. Vi ser att du som sökande är en positiv person som kan jobba individuellt och i grupp med att planera och följa upp, har ett eget driv och en vilja att utvecklas.

Restaurangen serverar alá carte, bufféer, beställningsmiddagar, konferenser, specialarrangemang och till viss del cateringuppdrag. Vi har ett stort antal gästkategorier och en hel del internationella gäster över året. Vi erbjuder en allsidig kocktjänst med bra utvecklingsmöjligheter där du får en betydelsefull plats att fylla.

Antal tjänster

1

Adress

Polaria Restauranger AB, , 96232 JOKKMOKK

E-post för ansökan

michael@polarhotel.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Polaria Restauranger AB, , 96232 JOKKMOKK
AMS-ID: 0018-631184

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.