Kock & Köksbiträde till Craft n’ Draft, SSP 14 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft. I köket och baren. Våra Beer Masters hjälper dig att hitta ölen som passar just dig.

Innanför Kulturens Hus välkända fasad finns en varm och avslappnad miljö. Bland tegel, sköna Chesterfieldsoffor och en livlig bar är det lätt att känna sig hemma. Oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch, finfredag eller After work så ska det kännas välkomnande, familjärt och okomplicerat.

Vi söker dig som vara med och utveckla vår nya Gastropub. Som anställd hos oss är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi Craft n’ Draft. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för vårt varumärke. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter på oändliga. Vi söker just nu både dig som vill arbeta heltid och deltid i vårt kök. Skriv i ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Övergripande roll och arbetsuppgifter: Hos oss arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, i en välkomnande, familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du har en stor passion för att jobba med mat och människor så kommer du att trivas i den här rollen.

Övrig information: SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF. Craft n’ Draft öppnar 16 nov i Kulturens Hus. Våra öppettider följer de olika arrangemang som är i Kulturens Hus, vilket innebär att 08-17, inte är vår normala arbetstid och du arbetar därför i skift. Låter detta som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor kontakta: hans-erik.karlsson@ssp.se

Om oss

SSP is the market leading restaurant company in travel environments with over 30,000 employees. SSP takes care of one million customers every day at 130 airports, 270 rail stations and operates over 2000 units in 30 countries worldwide. We have a broad portfolio of over 300 international, local and franchised brands. These include Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier, and the leading Asian brands Ajisen Ramen and Saboten, as well as attractive customized concepts such as the Montreux Jazz Café Geneva and the award-winning Center Bar in Zurich. More information at www.foodtravelexperts.com

Profil: Vi söker dig som gillar att laga mat och som tycker om att leverera första klassig service. Du är serviceinriktad, positiv och alert med god samarbetsförmåga. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har arbetat i restaurangkök tidigare. Det är dock inget krav. Ordning & reda är ledord för dig. Då vi verkar i en internationell miljö vill vi att du talar flytande Svenska och uttrycker dig väl på Engelska.

Hos oss är alla proffs på rekrytering

Våra kunder rekryterar ofta helt på egen hand, i vårt webbaserade rekryteringscenter. När våra kunder behöver stöd finns vi, erfarna rekryterare, bara ett telefonsamtal bort. Vi stöder och avlastar våra kunder i kompletta rekryteringsuppdrag, delar av rekryteringsprocessen, search och mycket annat. Tillsammans skapar vi en rekryteringsfabrik åt våra kunder. Välkommen du också!

Antal tjänster

1

Adress

Jobbet.se/LS Jobbet AB, Fyristorg 6, 75310 Uppsala

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB, Fyristorg 6, 75310 Uppsala
Senaste dag: 2018-11-30
AMS-ID: 22895355

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.