Kock till Karesuando skolkök 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Vi söker nu en kock till vårt skolkök i Karesuando.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i Karesuandos skolkök med alla i kök vanligt förekommande arbetsuppgifter så som planering, förberedelse, tillagning, specialkoster, portionering, disk och städ. Utöver att ansvara för matlagningen till Karesuando skola har du även ansvaret att, på uppdrag, bereda kyld mat till äldreomsorgen i Karesuando. Du kommer att arbeta i ett team på tre kockar, där ni roterar och tillsammans ansvarar för alla arbetsuppgifter.

Kompetens och erfarenhet

Du som söker är utbildad kock med stor kunskap och tidigare erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Du trivs med att laga god, välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Kunskap och erfarenhet av specialkoster är meriterande. Du har även en god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara flexibel och ha ett bra bemötande samt kunna samarbeta och ta till dig nya arbetssätt. Ett positivt synsätt där möjligheter snarare än hinder uppmärksammas, är utmärkande för dig.

Övrigt: Vi satsar på hälsofrämjande åtgärder, en god arbetsmiljö och erbjuder bra arbetstider; dagtid måndag-fredag.

Vi strävar efter en hållbar utveckling för miljön med miljösmarta råvaror!

Tillträde: 2017-08-20 eller enligt överenskommelse.

Rekrytering sker i samråd med berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen.

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA
Senaste dag: 2018-08-10
AMS-ID: 7806283

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.