Konstruktör El / Auto 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Karlsborgs bruk söker

Konstruktör El/Auto

Är du en ansvarstagande och noggrann person som trivs med att samarbeta? Söker du ett stimulerande och varierande arbete med möjlighet att växa och utvecklas? Då kan du vara vår nya Konstruktör inom El/Automation!

Konstruktören är en del av vår projektavdelning där vi genom arbete främst i projektform hjälper till med att driva brukets utveckling framåt med avseende på teknisk utveckling. Avdelningen ansvarar för brukets investeringsprojekt i allt från förstudie till ett färdigt projekt inom rör, mekanik, bygg, process, el, instrument och automation. Som konstruktör får du ett stimulerande och utvecklande arbete med hög grad av självständighet samt många kontaktytor.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Till denna roll välkomnar vi därför särskilt kvinnliga sökande samt sökanden med olika bakgrund.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med konstruktionsuppdrag vid nybyggnation och modifieringar av befintlig utrustning. Andra viktiga delar i arbetet är att ansvara för förvaltning och utveckling av vårt digitala ritningsarkiv och övrig projektdokumentation inom området el.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har en ingenjörsutbildning eller motsvarande. Du förutsätts ha goda kunskaper i CAD och erfarenhet av elkonstruktion inom industrin samt ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.
Erfarenhet från pappers- och massaindustrin eller annan processindustri är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, noggrann, har logiskt tänkande och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade.

Ansök via: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2209999

Antal tjänster

1

Adress

BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 0019-000668

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.