Konstruktör med erfarenhet till Sigma Luleå 23 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du vara med och bygga upp norra Sveriges vassaste industri- och processteam? Vi expanderar och letar efter en erfaren mekanikkonstruktör med genuint tekniskt intresse, engagemang, driv och som får saker att hända.

I rollen som senior konstruktör kommer du arbeta som konsult med konstruktion och projektledning av tekniskt utmanande och spännande projekt mot några av Sveriges större företag. Exempel på projekt är konstruktion, konceptutveckling, produktionssupport och idrifttagande av produkter inom industrin, så som krossar, transportörer, skippar, fixturer, specialfordon och annan maskinkonstruktion. Arbetet kommer utföras både som in-house projekt på vårt nyrenoverade kontor i centrala Luleå samt ute hos kunder i regionen.

Arbetet kommer ske både självständigt och i grupp där du ibland har ett eget helhetsansvar för projektet och ibland arbetar med en intern eller extern projektledare samt andra projektmedlemmar. Uppdragen drivs ofta utifrån ett givet kundbehov och du kommer själv vara ute på fält för att säkerställa att konstruktionerna blir effektiva och korrekta.
Arbetet kräver att du koordinerar ditt arbete och stämmer av med projektledare, entreprenörer och andra konstruktörer. Resor till Kiruna, Gällivare och/eller Pajala kan ingå i uppdragen.

Som kollegor kommer du ha personer med olika bakgrund och erfarenhet men med det gemensamma i stort engagemang, en positiv approach och en vilja att utvecklas. Här vill vi att du tar initiativ och inte är rädd för att både ge råd och fråga om hjälp så att vi kan utvecklas tillsammans.

Du har en personlighet som utvecklas i en miljö där du har möjlighet att påverka. För rätt person finns god utvecklingspotential och möjligheter att snabbt få ta ett större ansvar.
Erfarenhet, kompetens och personlighet för att passa i rollen:

MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHET

– Flera års relevant arbetslivserfarenhet från konstruktion och utveckling
– Civil- eller högskoleingenjörsutbildning
– Stort teknik- och konstruktionsintresse
– Erfarenhet av plåt, bearbetade och svetsade konstruktioner
– Du är självgående, driven och prestigelös
– Du är leveransdriven, kommunikativ och kundfokuserad
– Erfarenhet från Inventor, NX, Solidworks, Catia, Creo eller liknande CAD-programvara

Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt och kunna dokumentera ditt arbete. Som person behöver du vara kommunikativ och kontinuerligt stämma av att du är på rätt väg samt säkerställa att du genererar ett önskvärt resultat på den nivå och till den kvalitet som kunden önskar. Det är av yttersta vikt att du är kundfokuserad, affärsorienterad och drivs av att skapa en nöjd kund.

Erfarenhet från uppdrag mot process- och gruvindustri är meriterande och kontakter och relationer inom området hos intressanta kunder är ett stort plus.

SIGMA I LULEÅ

Sigma är mitt en stor satsning i Luleå och hela Norrland där vi kraftigt expanderar och där det mesta är möjligt. Vi präglas av öppenhet, entreprenörskap och korta beslutsvägar där varje kontor har en hög grad av självstyre. Då vi är ett relativt litet kontor och är noga med vilka vi anställer har vi lyckats skapa en personlig arbetsplats med stor påverkansmöjlighet. Vi har kul tillsammans och det är sällan långt bort till en after work, gemensamt träningspass eller annan aktivitet.

På kontoret kommer du ha ett 10-tal kollegor med Jonas Pelli som teamledare inom processindustri och Karin Sjöö Åkeblom som konsultchef. Vi tror båda på en prestigelös och öppen relation där vi i gruppen kompletterar varandra med olika kompetenser och personligheter. Ledarskap för oss är att stötta, utmana och ge ansvar, röja undan hinder och problem och hålla ihop en helhet och vision.

Sigma erbjuder förutom ett utmanande, varierande och flexibelt arbete även konkurrenskraftig lön och förmåner som årliga team building och konferensresor (till våren bär det av till Marrakesh!), friskvårdsbidrag och mycket resurser till utbildning och utveckling. Konsulterna på Sigma är vårt största värde varför vi lägger mycket energi och resureser på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen och tillsammans påverka vår framtid.

Sigma Industry East North AB ingår i Sigmakoncernen. Sigmakoncernen är privatägd av Danir AB och har över 4200 medarbetare med 39 kontor i 11 länder.

KONTAKTUPPGIFTER

För mer information kontakta

Jonas Pelli

+46 706011749
jonas.pelli@sigma.se

Antal tjänster

1

Adress

Sigma Industry East North, Södra Kungsgatan 5A, 97235 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Sigma Industry East North, Södra Kungsgatan 5A, 97235 Luleå
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8112213

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.