KREATIV SÄLJARE till Svalson som ser möjligheter med skjutluckor 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Det började med en värkande axel…

Året var 1981. En arkitekt hörde av sig till vårt lilla familjeföretag och undrade om vi kunde göra en skjutlucka som man inte behövde öppna och stänga manuellt. Ett arbetsmoment som blir tungt för kroppen om det upprepas ofta. Nu hade en receptionist fått ont i sin axel.

Första generationens Svalson-ledare uppfann och utvecklade en skjutlucka med inbyggd elmotor. Det gick bra. Arkitekten var nöjd. Receptionisten också. Och vi insåg att vår innovation kunde bli något stort, för många fler.

Det här var 1981. Svalson är fortfarande ett familjeägt företag, inne på andra generationen.

Idag är vi närmare femtio medarbetare. Även om vi har vuxit genom åren är Svalson fortfarande ett litet företag, där besluten fattas snabbt, där företagsledningen arbetar aktivt med projekten och där vi har en prisbelönt organisationsmodell.

Om du undrar: Ja, vår absolut första eldrivna skjutlucka används fortfarande. Samtidigt har vi utvecklat våra produkter genom åren. Idag finns det tredjepartsklassade skjutluckor, såväl skottsäkra som brandklassade. Ingen produkt är den andra lik när det kommer till färg, funktioner och mått. Varje skjutlucka anpassas utifrån uppdraget och ditt behov. Dessutom tillverkar vi skyddande höj- och sänkbara inglasningar för restauranger och hemmamiljöer.

Vi söker nu en ny kollega som kommer att vara mycket viktig på vår fortsatta resa och delta i vår planerade, större, expansion.

Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter

Som kreativ säljare hos oss kommer du att få möjlighet att operativt driva och utveckla vår försäljning av skjutluckor på den svenska marknaden. Du kommer att arbeta i vår försäljningsgrupp där ni alla stöttar varandra i det dagliga arbetet och du kommer att vara direkt underställd VD. 

Du kommer även att samarbeta med andra avdelningar i vårt arbetsflöde för att säkerställa rätt information till rätt person i rätt tid.

Ditt arbete kommer till största del att ske på vårt huvudkontor i Öjebyn utanför Piteå och ibland resa inom Sverige för att möta nya och befintliga kunder.

Vem är du

Vi tror att du har någon form av erfarenhet inom försäljning till företag (B2B) och ett tekniskt intresse. Om du tidigare arbetat med försäljning inom entreprenad- och/eller byggområdet så tror vi du kommer snabbare in i din roll. Dock är det inget krav med den branscherfarenheten.

Du har lätt för att se möjligheter och är en kreativ problemlösare samtidigt som du är noggrann och kvalitetsinriktad i ditt arbete.

Du känner dig nu mogen och upplagd för en ny utmaning i livet och brinner för att se nyttan med teknik och människorna bakom den.

Låter det intressant?

Läs mer om oss på www.svalson.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu.

Terminalen Executive Search arbetar inte med bemanningstjänster och därför blir du direkt anställd hos vår uppdragsgivare.

Om du som söker denna tjänst är från annan ort och önskar flytta till placeringsorten så kan vi i denna rekrytering aktivt stötta dig och din familj i de omlokaliseringsfrågor som kan uppkomma. Läs mer om detta på www.inflyttningslots.se

Välkommen med din ansökan senast 31 Maj 2018 till www.terminalen.nu/rekryteringar

Notera! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten blir tillsatt före sista ansökningsdag kommer annonsen att tas bort från Terminalens webbplats.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Antal tjänster

1

Adress

Terminalen Executive Search, Storgatan 9, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Terminalen Executive Search, Storgatan 9, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 7717862

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.