Kulturskolesamordnare 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Norrbottensmusiken
Referensnummer: 197934

Om arbetsplatsen

Tjänsten som kulturskolesamordnare finansieras av ett treårigt projektbidrag från Arvsfonden via Kulturskolerådet. Uppdragsgivarna för tjänsten är en styrgrupp bestående av representanter från Region Norrbotten, Norrbottens kulturskolor, Kulturskolerådet, Norrbottensmusiken, Musikhögskolan vid Luleå tekniska universitet samt Norrbottens bildningsförbund. Arbetsgivare och tjänstplacering för dig blir Norrbottensmusiken.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är bland annat att samordna, sammankalla och protokollföra länsmöten. Ansvar för budget och fakturering kring länsgemensamma fortbildningar, läger och projekt, samt utvärdera aktiviteterna. Söka bidrag, arbeta med fortbildningsfrågor, och ansvara för hemsida och sociala medier. Nätverka och hålla dialog med olika kommuner och kulturaktörer inom området, samt sprida kunskap och kontakt mellan till exempel regionens och kommunernas verksamheter.
 
Ungas delaktighet, ett fokus på breddat deltagande, och att utveckla ett systematiskt kvalitetsarbete kring ungas kulturutövande är andra områden i tjänsten. Du kommer även att driva ett utvecklingsarbete tillsammans med länets aktörer för att prova nya arbetssätt, däribland digitala verktyg och distansundervisning, för att möta framtidens utmaningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom kulturområdet eller annan relevant högskoleutbildning, och som är intresserad av att ta tag i denna spännande och mångfacetterade tjänst. Du har goda erfarenheter av att både administrera och driva ett utvecklings- och projektarbete. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av barns och ungas kulturutövande, och har insikt i hela fältet av uppdragsgivare och verksamheter.
 
Du är ansvarstagande med en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team med alla samverkansaktörer. Som samordnare är du engagerad och lyhörd med ett gott och professionellt bemötande och kan driva ett nätverksbygge på bästa sätt för Norrbotten.

Anställningsfakta

En tidsbegränsad anställning på 100 % som är projektbaserad fram till 2021-12-31. Anställningen är en semestertjänst. Tillträdesdag enligt överenskommelse, men senast måndag 5 augusti. Om det är möjligt att börja i någon omfattning redan före sommaren ser vi fördelar med detta. Ange löneanspråk i ansökan. B-körkort erfordras.

Vill du veta mer?

För Uppdragsgivaren: 
Björn Emmoth, 070-241 67 07
Marita Henningsdotter Lovnér, Region Norrbotten, 072-742 42 63

För arbetstagarorganisationen: 
Anna Jirstrand Sandlund, 0920-23 66 60
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Ewa Johansen, Vision, 0920-23 66 63, eva.johansen@norrbotten.se
Veronica Markström, DIK, 0920-23 66 95, veronica.markstrom@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8195185

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.