Kundansvarig 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Riksbyggen söker kundansvarig till Luleå

I rollen som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som består av bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Det är genom kundansvarigrollen som våra kunder får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för kundvård och fastigheter!

Vad ska du göra?

Rollen som kundansvarig innebär att på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla befintliga kundrelationer. Kundansvarig säkerställer också en professionell uppstart av nya kunder. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ytterst ansvarig för intäkter och lönsamhet för din kundgrupp. Tillsammans med kundgruppschefen planerar och deltar du i kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor. I rollen som kundansvarig ingår några uppdrag som ledamot och deltar därmed på bostadsrättsföreingarnas styrelsemöten vilket medför att det förekommer arbete på kvällstid, vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?

Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Några av dina mer framträdande egenskaper är att du tycker om att ta initiativ, du gillar utmaningar och att kunna påverka din omgivning. Som person drivs du av att skapa goda kundrelationer och göra lönsamma, långsiktigt hållbara affärer. Du är intresserad av människor och kommunicerar lätt med olika personer på ett förtroendeingivande sätt. Du är välorganiserad i ditt arbete och har förmåga att koordinera många kontaktytor såväl internt som externt.

Vi ser gärna att du har fastighetsteknisk utbildning och vi tror att du har arbetat ett antal år inom fastighetsbranschen och har erfarenhet av tidigare styrelsearbete. Extra meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av projektledning och/eller AFF-avtal. Du är bekväm i olika datasystem och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är placerad i Luleå.

Din intresseanmälan skickar du till oss via www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster senast den 31 januari 2019, men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Frågor?

Kontakta Björn Lundberg, marknadsområdechef Norrbotten, 0920-23 60 29

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Antal tjänster

1

Adress

Riksbyggen, ., 97236 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Riksbyggen, ., 97236 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8097582

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.