Kundtjänstassistent semestervikariat semestervikariat Piteå sjukhus 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Länsservice, Piteå
Referensnummer: 197833

Om arbetsplatsen

Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet på fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Arbetsuppgifter

Länsservice söker en kundtjänstassistent till Piteå. Som kundtjänstassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besvara ärenden via ärendesystem och telefon. Du har en hög servicenivå och arbetar aktivt med att lösa kundens behov. Du ansvarar för att administrera och registrera ärenden. För att trivas som kundtjänstassistent bör du tycka om ett högt tempo med variation, ha ett genuint intresse för kundservice och trivas med många kontaktytor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasial examen, goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande med viss verksamhetskännedom och erfarenhet från kundservice.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du utåtriktad och har en god social kompetens och förmåga att sätta dig in i kundens behov. Du är kommunikativ, lösningsinriktad och brinner för att ge kunden bra service. Du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar på ett noggrant, organiserat och strukturerat sätt.

Anställningsfakta

Vi söker semestervikarier för sommaren 2019.
Intervjuer sker löpande.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Eva-Marie Fellermark, Enhetschef, 0921-666 46

Fackliga företrädare

Lena Nysjö, Vision, lena nysjo@norrbotten.se
Marianne Engberg, Kommunal, 0920-28 41 44
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-17

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-17
AMS-ID: 8139875

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.