Kurdisk kock 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

arbetsuppgifterna är att va en del av vårt team för tillagning och beredning av olika maträtter såsom kebab, pizza, pasta, ala carte i uppgifterna ingår även att arbeta med kassan och servering samt disk. meriterande är om du talar flera språk såsom svenska persiska. vi servera och tillagar vår mat med ett stort kundfokus. vi söker dig som delar vår uppfattning och ser det viktiga med kundnöjdhet, punktlighet, ansvarstagande

Vi söker dig som är ansvarsfull och kan prestera under stressiga perioder. Du ska kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta med kollegor utan problem. Du ska kunna ta egna initiativ när det kommer till arbetsuppgifter, hjälpa till att utveckla vårt koncept, meny och även effektivisera olika delar inom köket. Vi vill se en glad och positiv person som tar jobbet seriöst och arbetar ansvarsfullt med ett leende på läpparna.

vi har snart serverat kunder i 25år från våra lokaler i gammelstan luleå vi har rent i vår restaurang, där våra gäster kan äta i en avkopplande stilren miljö vi serverar dagens lunch 10,30-14 välkomna!

Antal tjänster

2

Adress

Shadi Pizzeria, Ekorrstigen 27, 97453 Luleå

E-post för ansökan

gammelstadspizzeria@gmail.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Shadi Pizzeria, Ekorrstigen 27, 97453 Luleå
Senaste dag: 2018-04-12
AMS-ID: 22246148

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.