Kursledare FINSKA Kvällskurs Luleå 25 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker kursledare till vår nybörjarkurs i Finska. Är du intresserad av att lära ut Finska i kvällskurs? Hör av dig om du är intresserad!

Vi söker dig som kan lära ut finska för nybörjare i mindre grupp om 5-10 personer. Vi planerar att köra en kvällskurs under Hösten 2019. 6 tillfällen och en dag i veckan.

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.
SV Finns överallt. Det gör vi därför att vi vill vara en engagerad lokal kraft för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle i hela landet. Ingen annan arrangör av studiecirklar och kurser finns på så många platser som SV. Från Kiruna i norr till Trelleborg i söder, har SV fler än 200 lokala kontor. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Antal tjänster

1

Adress

SV NORRBOTTEN, ALMGATAN 4, 96164 BODEN

E-post för ansökan

ola.andersson@sv.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SV NORRBOTTEN, ALMGATAN 4, 96164 BODEN
Senaste dag: 2019-05-30
AMS-ID: 23222991

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.