Kvalitetsledare 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Tjänsten tillhör organisatoriskt Nämnd- och utredningsenheten som är en enhet inom Kommunledningskontoret. Enhetens uppdrag är att vara stödfunktion till nämnder och förvaltningar. Befattningen innebär en ledande position som kan utvecklas till att omfatta formellt chefskap i framtiden.

Arbetsuppgifter

Att samordna, driva och stödja arbetet med verksamhetsutveckling enligt gällande styrmodell. I första hand kommer följande områden att vara aktuella för hantering:
*Ledningssystem ? målstyrning, mätningar, nyckeltal, uppföljning och internkontroll.
*Processer ? standardisering av arbetssätt och rutiner.
*Utbildning av chefer och medarbetare ? ledningssystem, roller och ansvar.
*Omvärldsbevakning ? beskrivning av nutidsbild och framtidsbild av kommunens verksamhetsområden.
*Jämställdhetsintegrering ? processledning för arbetet inom kommunen

Mycket av arbetet kommer att bedrivas i kommunens kvalitetsgrupp där du har en ledande funktion i samordningen av arbetet med styrmodellen, processerna, samt omvärldsbevakningen. Att identifiera och fånga upp förbättringsområden är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har goda ledaregenskaper och behöver vara lyhörd, utvecklingsorienterad och analytisk. Du är bra på att reflektera i samverkan med andra, kan arbeta i grupp och har även god förmåga att arbeta självständigt. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av processorienterat arbetssätt samt arbete i politiskt styrd organisation är meriterande liksom chefserfarenhet.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-08-21
AMS-ID: 7816547

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.