Laboratorietekniker, Svappavaara / Aitik 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget MRM Konsult AB

MRM är ett privatägt företag med sitt säte i Luleå. Företaget bedriver två typer av verksamheter, teknisk konsultverksamhet som är miljö- och geoinriktad samt laboratorieverksamhet inom Geoteknik och Vägteknik/Ballast. I Luleå finns en konsultgrupp med 6 konsulter som verkar inom ämnesområden geoteknik, geofysik, geologi, miljögeoteknik samt miljöpartner. Vi har ett väg- och geotekniklaboratorium med idag 5 anställda i Luleå och sedan maj 2017 även ett labb i Stockholm med 6 anställda. Laboratorieverksamheten är ackrediterad av SWEDAC samt att all verksamhet är certifierad i enlighet för ISO 9001 och 14001. Sammantaget är vi 18 tillsvidareanställda i företaget.

Under barmarksäsongen bedriver vi laboratorieverksamhet i mobila enheter som vi har ute hos kunder. Vi kan kombinera snabba analysresultat med hög kvalitet i fält. Denna säsong, som sträcker sig från slutet av maj månad till i början av november, har vi tre enheter igång med ca 10 säsongsanställda. Tillsammans med sommarvikarier är vi totalt ca 35 anställda på MRM under sommarhalvåret.

Kompetens- och utbildningsnivån är förhållandevis hög på MRM med idag 4 disputerade samt ett flertal civilingenjörer. Mer än hälfteten av de anställda har akademisk utbildningsnivå.

MRM är ett lönsamt företag med AAA-status.

Om tjänsten Laboratorietekniker, Svappavaara/Aitik
Som laboratorietekniker kommer du att jobba i våra mobila laboratorier i Svappavaara och Aitik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av provtagning i fält, materialanalyser i labb, kontakt med kund samt enklare kontorsarbete. MRM:s uppdrag i Svappavaara och Aitik är att kontrollera jord- och krossmaterial som ska användas vid höjning av gruvdammar. Analyserna som utförs på plats är packningskontroll med vattenvolymeter samt korngradering. Det är en möjlighet att få vara med på ett stort anläggningsjobb och bilda värdefulla kontakter inom bygg- och anläggningsbranschen. Arbetet består av en del ensamarbete, men innebär en nära kontakt med erfaren arbetsledning av MRM. Därför ser vi gärna att du är en självgående person och vi värdesätter noggrannhet och hög kvalitét.

Vi ser gärna en person som har lätt att kommunicera med människor. Erfarenhet av laboratoriearbete eller bygg- och anläggningsbranschen är meriterande, men ej ett skallkrav.

Krav: B-körkort och svensktalande.
Arbetsort: Svappavaara/Aitik
Period: Mitten på augusti till mitten på oktober.
Villkor: Bra villkor med arbetsplan för 7-7-7

Antal tjänster

1

Adress

MRM Konsult AB, BOX 63, 97241 LULEÅ

E-post för ansökan

Anders.frimodig@mrm.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: MRM Konsult AB, BOX 63, 97241 LULEÅ
Senaste dag: 2018-08-09
AMS-ID: 0018-406486

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.