Lärare åk 4 – 6 till Hedskolan 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Skolan är belägen på Bergnäset söder om älven, ca 3 km från Luleå centrum. Skolan ligger vid naturnära områden med blandad bebyggelse och det går ca 170 elever, från förskoleklass till åk 6 på skolan.

Hedskolans vision för lärande utgår från tre ben som verksamheten vilar på. Det första stora området handlar om hälsa. Alla våra elever ska känna en lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö, som är ett starkt prioriterat arbete. Det handlar även om olika typer av utevistelser i form av rörelse. Det på Hedskolans närbelägna fina fotbollsplan, alltid spårade skidspår, den spolade ishockeyplanen, med allt vad det innebär i form av daglig rörelse. Sen har vi även ett arbete utifrån vår nära tillgång till skog och natur där vi bland annat har den nya ”skolskogen” där vi kommer att påbörja ett arbete för att bland annat kunna bedriva utomhusundervisning i ett flertal ämnen samt ett ytterligare projekt där ett förstärkt arbete runt organiserade rastaktiviteter ska påbörjas.
Det andra vida området är teknik, Hedskolan har under en längre tid arbetat för att den digitala utvecklingen i samhället och omvärlden ska avspegla sig i skolan. Hos oss har exempelvis alla elever i åk 4-6 en egen I-pad i skolarbetet som har till syfte att skapa ett ytterligare mervärde i undervisningen med stöd av dessa tekniska hjälpmedel i samtliga ämnen. Elevernas nyfikenhet och lust att lära tillsammans med personalens engagemang och kunskap gör att vi kan nå mycket goda resultat. Målet är att tillsammans, hjälpa varje enskild elev att utforska, utveckla och utforma sitt lärande. Vi har även tillgång till klassuppsättning av datorer och en ny 3D skrivare. Utveckling av undervisningen inom teknikområdet på Hedskolan innehåller även andra delar som hjälper att skapa framtidens medborgare.
Det tredje området handlar om att ha ett entreprenöriellt förhållningssätt som ger varje elev förutsättningar att utvecklas till sin fulla potential med framtidskompetenser såsom mod & nyfikenhet, empati & samarbete, kreativitet & se möjligheter, självkänsla & ansvarstagande, reflektion & kommunikation. Genom detta förhållningssätt är vi en skola som är förberedd på den snabba utvecklingen som sker i samhället. På Hedskolan arbetar alla för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, nu och i framtiden.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en ytterligare en fantastisk lärare på mellanstadiet. Det till elever i årskurs 4-6 på Hedskolan som har ett lite extra behov av stöd och hjälp tillsammans med ordinarie lärare. På skolan utgår vi från ett inkluderat förhållningssätt och med att skapa en bra verksamhet för alla våra elever tillsammans.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är kreativ och har en god samarbetsförmåga. Samt har lärarlegitimation och är behörig 4-6 lärare, gärna i ma/no men även andra ämneskombinationer är aktuella. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet av arbete på mellanstadiet och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt. Du är även bra på att samarbeta och skapa bra relationer med både barn och vuxna. Det eftersom tjänsten bland annat handlar om att arbeta med barn/ungdomar i behov av olika typer av stöd i skolan. Kunskaper och erfarenheter av digitala verktyg som ett stöd i skolan är meriterande.

ÖVRIGT

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-06-03
AMS-ID: 7711855

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.