Lärare El – och energiprogrammet Gällivare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Lapplands Gymnasium är den gemensamma gymnasieorganisationen för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Våra fyra skolor har tillsammans cirka 20 program och totalt drygt 2000 elever och finns i Sveriges största och mest distansberoende region Långt borta men ändå nära. Vår vision innebär att vi ska erbjuda unika och attraktiva utbildningar av högsta kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER

Undervisning på El- och energiprogrammet (EE). Mentorskap samt övriga förekommande arbetsuppgifter för lärare.

KVALIFIKATIONER

Du som söker är antingen utbildad lärare inom el- och energi eller arbetar som automationstekniker/elektriker men har vilja att prova på läraryrket. Erfarenhet från automation är meriterande.
För dig som har yrkeskunskap och yrkeserfarenhet men saknar pedagogisk utbildning kan vi erbjuda möjlighet att läsa in pedagogik och lärarbehörighet i kombination med tjänst hos oss.

Vi önskar att sökande har positiv människosyn och god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Lapplands kommunalförbund, Välkommaskolan Gällivare, Puoitakvägen 1, 98332 Malmberget

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort: ,
Adress: Lapplands kommunalförbund, Välkommaskolan Gällivare, Puoitakvägen 1, 98332 Malmberget
Senaste dag: 2018-12-05
AMS-ID: 8006086

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.