Lärare i förskola / Förskollärare, Sattajärvi 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Förskolan i Sattajärvi har hälsa, natur och idrott som profil. Aktiviteter i naturen präglar en stor del av verksamheten. Pajala kommun strävar mot att hålla gruppstorlekarna efter skolverkets riktlinjer och som lärare i förskolan har du dagligen egen reflektionstid, veckovis egen planeringstid, samt tid tillsammans i arbetslaget. Som förskollärare erbjuds du bland annat: kommunövergripande nätverk för förskollärare, fria pedagogiska måltider, kollegialt lärande och möjlighet till mentor om du nyligen erlagt din examen.

Arbetsuppgifter

Som lärare i förskolan ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med förskolans läroplan. Tillsammans med dina kollegor reflekterar, analyserar och kritiskt granskar ni verksamheten i förhållande till barns utveckling och lärande. Arbetslagen utvecklar och anpassar lärmiljöer som stöttar, stimulerar och utmanar barns lärande i förhållande till verksamhetens mål. Ni följer upp, utvärderar och problematiserar resultaten från den planerade verksamheten för att nå ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Du ska vara behörig och legitimerad lärare i förskola/förskollärare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du är engagerad, initiativtagande och intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du ska ha goda kunskaper i förskolans läroplan och ha värdegrunden väl förankrad i dig. Du bör ha förmåga att lyssna in och skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av att utveckla digitaliseringen inom förskolan.

Tillträde: 2019-01-02 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad anställning: 2019-01-02–2019-06-20

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-12-19
AMS-ID: 8052265

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.