Lärare i idrott och engelska till Östra skolan och Residensskolan 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Östra skolan ligger belägen i centrala Luleå med alla stadens möjligheter inom gångavstånd och även nära lummiga grönområden. På skolan går ca 240 elever från förskoleklass upp till år 6.

Residensskolan omfattar årskurserna 7-9 med ca 135 elever. Skolan är placerad alldeles intill Hermelinsparken i centrum av Luleå som en del av en rik utbildningsmiljö i gymnasiebyn.

Vi söker dig som vill utveckla din undervisning tillsammans med arbetslaget där kvalité och skolutveckling är ledord.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att bedriva undervisning i idrott för elever i åk 1-6 på Östra skolan, åk 7 på Residensskolan och åk 1-6 i särskolan. En mindre andel undervisning i engelska igår också i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i idrott och engelska.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Verksamhet 7-9, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Verksamhet 7-9, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-06-03
AMS-ID: 7722639

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.