Lärare i matematik till Strömbacka gymnasieskola 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Strömbackaskolan är Piteå kommuns gymnasieskola med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på sex skolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och har ett brett programutbud för gymnasieelever. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas.

Vi söker en gymnasielärare i matematik. Undervisning på yrkesintroduktion samt nationella programmet  både på grundskole- och gymnasienivå vid skolenhet Frigg.

Arbetsuppgifter

Undervisning i matematik på yrkesintroduktion samt nationella programmet, både på grundskole- och gymnasienivå. I tjänsten ingår mentorskap. Att arbeta i arbetslag är en förutsättning inom programmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant gymnasielärarutbildning samt behörighet. Du bör vara öppen för varierande arbetssätt, samverkan och skolutveckling. I övrigt har du goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Som person är du tydlig och har en god samarbetsförmåga och kommer gärna med idéer för verksamhetens utveckling.  Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Anställning

Ferieanställning 100% med tillträde 2018-08-15.

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-27

Vi undanber oss all kontakt från konsulterande rekryteringsföretag.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-05-27
AMS-ID: 7721943

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.