Lärare i svenska & engelska med erfarenhet av webbutveckling till NTI Luleå 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

NTI grundades 1968 och vi har under våra 50 år utbildat tekniker, ingenjörer och innovatörer på våra 15 skolor runt om i landet. Ett ledord för NTI-gymnasierna är innovation och nytänkande. Vi ska ge eleven verktyg, möjligheter och mod att utveckla sin kreativitet och testa nya idéer. Kvalitet och elevfokus är viktiga hörnstenar för NTI-gymnasiet. NTI är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare. 

NTI Gymnasiet i Luleå är en attraktiv skola med 4 starka program och drygt 120 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.
Lärare i Svenska och engelska gärna med erfarenhet av webbutveckling. 

Det här erbjuder vi dig

Nu söker vi efter lärare med ämneskombinationen Engelska och Svenska med start i augusti 2018. Du arbetar enligt det övergripande uppdrag för skolornas verksamhet som finns presenterat i skolans styrdokument. Dina arbetsuppgifter innebär att arbeta med utbildning och mentorskap samt delta i kollegiala sammanhang som exempelvis ämnesövergripande arbetssätt, lärteam, etc. Vi lägger stor vikt vid att samarbeta kring extra anpassningar i klassrummet och att hitta arbetssätt som stödjer inkludering. Våra lärare arbetar med undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70% med start i augusti eller enligt överenskommelse. Har du ytterligare ämnesbehörighet är det meriterande och kan innebära en större omfattning på tjänsten. Just nu söker vi även kompetenser inom webbutveckling och IT- och estetiska ämnen.

Vi erbjuder alltid våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Du är legitimerad lärare inriktad mot gymnasiet. Du har ämneskombinationen Engelska/Svenska. Möjlighet till utökad tjänst om det finns behörighet/erfarenhet att undervisa i kurserna webbutveckling, gränssnittsdesign eller animation.

Ansökan

Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20 maj. Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringsverktyg, ej per mail. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter

Rektor Charlotte Pittja, charlotte.pittja@lulea.ntig.se
Bitr rektor Britta Hermansson, britta.hermansson@lulea.ntig.se

Fackliga ombud (på skolan):
Lärarförbundet, Lena Andersson, lena.andersson@lulea.ntig.se
Lärarnas Riksförbund, Petter Forslund, petter.forslund@lulea.ntig.se

 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Antal tjänster

1

Adress

NTI-gymnasiet, Box 213, 10124 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: NTI-gymnasiet, Box 213, 10124 Stockholm
Senaste dag: 2018-06-30
AMS-ID: 7695899

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.