Lärare i textilslöjd till Sunderbyskolan och Tallkronanskolan 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Sunderbyskolan (tidigare Hemängsskolan och Kläppenskolan) står inför en spännande utveckling då elever och personal flyttat samman i en renoverad och utbyggd skola. Du som börjar arbeta hos oss har stor möjlighet att vara med och påverka hur vår gemensamma f-6 skola ska utformas utifrån en gemensam verksamhetsidé.

Vi arbetar utifrån en tanke om meningsfullt lärande i helheter med omsorg om elevernas allsidiga utveckling. Motivation, lust till lärande, goda relationer, trygghet, kvalitet, demokrati och inflytande är ledord för vårt arbete. Vi satsar mycket på tillgänglighet – en skola som fungerar för alla. Pedagogerna på skolorna har stor pedagogisk erfarenhet som förmedlas tll varandra genom kollegialt lärande.

Tallkronanskolan är en nybyggd förskoleklass till åk 6 skola på Kronanområdet. Läsåret 18/19 har skolan elever från förskoleklass till åk 5. Verksamhetsidén för Tallkronanskolan är;
”Tallkronanskolan är en attraktiv skola för en hållbar utveckling.
En mötesplats där lärande, framtidstro och drömmar spirar.”

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som lärare i textilslöjd innebär att du ansvarar för undervisning i klass åk 3-6 i de ämnen du har behörighet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pedagoger som arbetar med kompetensutveckling och samplanering.

KVALIFIKATIONER

Du har lärarlegitimation och ämnesbehörighet för år 3-6 i textilslöjd. Det är också meriterande om du har erfarenhet av NPF. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt och du lägger stor vikt på kvalitet. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna.

ÖVRIGT

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-11-18
AMS-ID: 8005803

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.