Lärare Porsnässkolan 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.

Porsnässkolan

Porsnässkolan är en 4-9 skola i Norrfjärden, Piteå kommun. På skolan går cirka 320 elever. I skolområdet finns även förskolor och skolor för F-6. I området arbetar vi aktivt med gemensam vision och skolutveckling. På Porsnässkolan bedrivs ett utvecklingsarbete med fokus på normer och värden, relationer, kunskaper och ämnen. På skolan finns också Piteå Naturskola stationerad med tillhörande biolabb som är en tillgång i ämnesundervisningen samt i arbetet med hållbar utveckling.

Arbetsuppgifter

Porsnässkolan rekryterar nu en lärare för undervisning i Ma/No för årskurs 7-9. I tjänsten ingår 40% resursdel mot elever i behov av särskilt stöd. Som anställd vid Porsnässkolan kommer du att ingå i vårt väl inarbetade ämneslag och vara en viktig länk i lagets kollegiala samarbete kring planering, undervisning och bedömning. Ett delat mentorskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma/No för årskurs 7-9. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har god förmåga att skapa goda relationer, har ett positivt förhållningssätt till elever och kollegor samt har en god samarbetsförmåga. Du kan skapa intresse och väcka elevernas engagemang kring dina ämnen och anpassar din undervisning till varje individs behov.   

Anställning

100 % ferieanställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Körkort krävs.

Övrigt

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-03.

För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-06-03
AMS-ID: 7717286

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.