Lärare textilslöjd, elevens val bild 17 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Du anställs som lärare i Pajala kommun på Gårdbyskolan i Korpilombolo. Gårdbyskolan är en skola med 98 elever organiserad i B-form. Skolan ligger mitt i den vackra byn Korpilombolo med närhet till fina naturområden, skidspår, vandringsstigar, skoterleder, fiske m.m.

Arbetsuppgifter

Undervisning och utbildning av elever i grundskolans årskurser F – 9. Tjänstgöringsgrad: Slöjd och elevens val 38%, bild 12%, klasslärare F-9 eller lärare i svenska som andra språk 50%.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att nuvarande tjänsteinnehavare avslutar sin tjänst.

Kvalifikationer

Behörig, legitimerad lärare i ämnena textilslöjd och bild i grundskolan eller behörig grundskollärare F-9 med inriktning bild och textilslöjd. Studenter i avgångsklasser är välkomna att söka.

Tillträde: 2019-08-16

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8164333

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.