Lärare till Måttsundsskolan 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Måttsundsskolan f-6 är en modern och innovativ skola där trygghet och trivsel präglar skoldagen. Eleverna går i åldersblandade grupper. Åk 1-3 är uppdelad i två spår. Skolan har 80 elever varav ungefär 60 av dem, även går på fritids. Måttsundsskolan ligger i byn Måttsund, ca 15 km från Luleå Centrum. I skolans närområde finns goda möjligheter till aktiviteter inom sport och fritid. Att utveckla lärandet och undervisningen är en självklarhet för oss.

ARBETSUPPGIFTER

Din tjänst innebär att du:
• Arbetar med planering, undervisning och bedömning i årskurs 1-3 inom ämnena i läroplanen för grundskolan i samarbete med ytterligare pedagoger på skolorna.
• Arbetar i nära dialog med pedagoger i arbetslaget samt med elevhälsan.
• Arbetar som mentor med daglig elevkontakt.
• Bidrar till skolans verksamhetsidé där breda kunskapsområden, undersökande arbetssätt, elevinflytande och arbetslagsarbete är kärnan.

KVALIFIKATIONER

Du har lärarlegitimation med behörighet i ma/no, sv/so och engelska. Hur ämnena kommer att fördelas bestämmer du och din kollega tillsammans. Du kommer att ha ett nära samarbete med din närmaste kollega men också ha ett nära kollegialt arbete med de andra lärarna på skolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av NPF. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt och du lägger stor vikt på kvalitet. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna. Att ge en god service är något som känns naturligt för dig och är alltid något som du strävar efter. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-06-21
AMS-ID: 7767040

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.