Lärare trä – och metall till Hortlax skola 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.

Arbetsplats

Hortlax skola är en 7-9- skola med ca 330 elever och 35 lärare. I Hortlax har vi välutbildad och kompetent personal, engagerade föräldrar samt målmedvetna elever. Skolan har en tradition av att jobba för god studiero och goda kunskaper, vilket visat sig i höga studieresultat. Sedan hösten 2009 har vi på Hortlax skola en fotbollsprofil dit elever från hela kommunen kan söka.

 

Arbetsuppgifter

I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att de elever du arbetar med når upp tillläroplanens kunskapsmål. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår mentorskap.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metall mot grundskolans senare år. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt på personlig egenskaper. 

Anställning

Tillsvidareanställning 100%. Ferieanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrigt 
Välkommen med din ansökan senast 2018-05-27

 

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Piteå kommun, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Piteå kommun, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-05-27
AMS-ID: 7711291

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.