Lastbilschaufförer sökes till Ragn – Sells 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du vara en lastbilschaufför som jobbar för miljön? Då har vi drömjobbet för dig!
Trivs du bakom ratten och vill fortsätta vara där? Älskar du de långa norrländska vägarna och skogen? Vi förstår dig, tryck på ansök.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Ragn-Sells räkning lastbilschaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ragn-Sells. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer ha ca 20 kollegor mellan åldrarna 23-60år där det är högt i takt när man väl träffas. Ragn-Sells expanderar nu och söker ytterligare personer som kan förstärka gruppen.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ragn-Sells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara tydliga och du kommer i början få den hjälp du behöver för att sätta igång på ett smidigt sätt. Det kommer finnas en lista med information om vad som ska göras varje dag. Utifrån den kommer man ha fasta uppdragsorder varje dag, vilket är smidigt. Arbetsdagarna är vardagar 6–15. Det kan förekomma skiftgång då är det 15-23.30 som gäller.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

• Köra lastbil
• Hämta och lämna avfall
• Bemöta kunder

Vi söker dig som

Har C kort samt YKB bevis för tung trafik. Det är meriterande om du har underjordsvana då det kan förekomma. Det är även meriterande om du har CE kort eller godkänt SSG.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ragn-Sells. Du är social, ansvarstagande och självgående. Du bemöter människor på ett bra sätt, är pålitlig och punktlig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna, Malmberget
URVAL: Sker löpande
KONTAKT Liiban Aadan, 073 800 27 53, liiban.aadan@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Det har gjort oss till Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. I dag finns vi över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll.

Antal tjänster

3

Adress

Professionals Nord Rekrytering AB, Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB, Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-09-10
AMS-ID: 7807531

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.