Lastbilsmekaniker / Servicetekniker till STS 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu en

LASTBILSMEKANIKER

till vår anläggning i Luleå.

STS Luleå är auktoriserad för lastbilsmärkena MAN och DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Luleå är även ackrediterad för att släcka 2:or och kontrollera färdskrivare.

Hos oss är ingen dag den andra lik. Här får du möjlighet att arbeta varierat tillsammans med duktiga kollegor.

Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar och som heller inte är främmande för reparation och service av andra olika typer av tunga fordon/efterfordon. Har du körkortsbehörighet C och E är det meriterande. Vana av att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Vi ser gärna att du är självgående i ditt arbete och du bidrar med din person till att alla trivs på jobbet. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

Våra kärnvärderingar; kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

Sista ansökningsdag: 13 januari 2019. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Tf. Verkstadschef Pär Lindström på tfn: 072-2404971.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Liljebo på Adecco på tfn: 0920-271070 eller på sofia.liljebo@adecco.se.

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ
Senaste dag: 2019-01-13
AMS-ID: 8053614

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.