Leg. fysioterapeut till paramedicin Medicin / rehabkliniken 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Kalix sjukhus
Referensnummer: 196124

Om arbetsplatsen

Kalix sjukhus är ett närsjukhus med två vårdavdelningar; enheten för internmedicin, palliativ vård och rehab/strokeeenheten samt öppenvårdsrehabilitering och specialistmottagning. Kalix sjukhus blev utsett till Sveriges 5:e bästa mindre sjukhus i Dagens Medicin 2016 och rehab/strokeenheten återfanns på 3:e plats i nationella strokeregistrets ranking 2016. Kalix sjukhus är ett av fem sjukhus i Norrbotten. I upptagningsområdet ingår Kalix, Haparanda, Övertorneå och Överkalix kommuner. Den paramedicinska verksamheten består av arbetsterapi, fysioterapi, kuratorsverksmhet samt öppenvårdsrehabilitering.

Arbetsuppgifter

Vi har fått stimulanspengar för att utveckla hjärtrehabilitering och behöver därför förstärka vår fysioterapienhet. Att vara fysioterapeut hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Vi arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, kurator, läkare, logoped samt omvårdnadspersonal. Du blir en del av detta team och utför utredningar och bedömningar av fysisk funktionsförmåga samt rehabilitering av patienter som är inskrivna på vårdavdelningarna eller kommer till öppenvårdsrehabiliteringen eller specialistmottagningen. Arbetet innebär också samverkan med andra vårdgivare samt handledning till studerande och andra yrkesgrupper. Förbättringsarbete är en naturlig del av vår verksamhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och initiativrik och kan anpassa dig efter nya situationer samt har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Personliga egenskaper är viktiga och tas särskilt i beaktande. Erfarenhet som fysioterapeut är meriterande.

Anställningsfakta

Vikariat 1år. Heltid, dagtid. Tillträde 2018-09-03 eller enligt överenskommelse.
 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
 

Vill du veta mer?

Enhetschef Astrid Lindberg,  072-212 87 95, astrid.lindberg@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Fysioterapeuterna Anna Haugan-Andersson, 0923-762 18, anne.haugan-andersson@norrbotten.se 

Sista ansökningsdag är den: 2018-07-31
 
  vi tar löpande hand om ansökningarna.

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7789826

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.