Legitimerad biomedicinsk analytiker / biomedicinare till Laboratoriemedi … 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Välkommen till Kalix, där älven möter havet
Arbetsplats: Kalix sjukhus
Referensnummer: 196508

Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi är en servicefunktion till klinikerna på sjukhusen, hälsocentraler och privata vårdgivare. Hos oss får du arbeta med modern teknik för att ge patienten snabba och säkra laboratorietjänster. Laboratoriemedicin vid Kalix sjukhus består av klinisk kemi och transfusionsmedicin.

Arbetsuppgifter

I Kalix erbjuder vi dig ett roligt, omväxlande och intressant arbete som innebär att du kommer arbeta med kemiskt analysarbete, serologi och blodtappning. Det finns möjlighet att växa in i en roll med specialansvar över t.ex. transfusionsmedicin, handledning av personal eller något annat område.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker/biomedicinare eller har motsvarande utbildning. Du kommer arbeta självständigt men är också en del av ett team.
 
Det är viktigt att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.  Du behöver vara noggrann, hålla en hög kvalitet i ditt arbete och ha förmågan att komma med nya idéer och förslag för att på så sätt bidra till verksamhetens utveckling.  Vi lägger också stor vikt vid att du ser möjligheter i förändringar och är tillmötesgående och hjälpsam i ditt bemötande.
 
Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, då det ingår dokumentation i arbetsuppgifterna samt kommunikation med vårdgivare, blodgivare och kollegor. Vår verksamhet är i ständig utveckling och därför är det viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete.

Anställningsfakta

Tjänsten är tillsvidareanställning och/eller vikariat på heltid med dag-, kväll-, och helgtjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan i dag!

Vill du veta mer?

Kontakta Ellinor Henriksson, enhetschef, tfn 0923-76222, ellinor.henriksson@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad men vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Elisabeth Lindblad, Vårdförbundet, tfn 0920-28 40 74, elisabeth.lindblad@vardforbundet.se
Nils Burman, Naturvetarna, tfn 0920-28 27 58, nils.burman@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-28

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Skolgatan 1, 95232 Kalix

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Skolgatan 1, 95232 Kalix
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8014256

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.