Legitimerad psykolog / PTP 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 195666

Om arbetsplatsen

Barnsjukvården i Norrbotten arbetar efter en unik filosofi sett ur ett riksperspektiv med de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabiltering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade Barnhuset på varje ort. BUP ansvarar för all barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, innefattande akut och planerad verksamhet i kommunerna Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala med totalt 52 600 invånare. Teamet består av enhetschef, barn- och ungdomspsykiater, psykologer, socionomer och sekreterare. Närheten till fantastisk natur ger goda möjligheter till upplevelser av toppklass året runt. I Gällivare har vi nära till allt, 10-15 minuter till centrum, flygplats, tågstation, naturen och arbetet.

Arbetsuppgifter

Psykologiskt behandlings- och utredningsarbete (neuropsykiatriska utredningar) kombineras med metodutveckling och möjlighet till forskning i den kliniska verksamheten. Vi har ett starkt fokus på samverkan kring barn och ungdomar med psykisk ohälsa och samverkar med bland annat barnkliniken/barnhabiliteringen, socialförvaltningen, skolan samt vuxenpsykiatrin i vårt upptagningsområde.

Din bakgrund

Legitimerad psykolog. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Intresse och förmåga att arbeta i team är en förutsättning för arbetet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Behov 2-3 tjänster leg psykolog alternativt PTP sökes.
 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef, Karin Martinsson-Heikkilä, tel 0970-19610, 070-6678485, mail: karin.martinsson-heikkila@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Psykologförbundet, Oskar Nägga, 0920-28 25 20, oskar.nagga@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-12-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-12-31
AMS-ID: 7895587

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.