Legitimerad psykolog till Barn – och ungdomsverksamheten, Piteå 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Barn- och ungdomsverksamheten, Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 198312

Brinner du för att arbeta med barn och ungdomar? Vill du ha engagerade kollegor? Då önskar vi Dig som kollega!

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomsverksamheten, Piteå sjukhus tillhör verksamhetsområdet Barnsjukvård och finns under division Länssjukvård. Barn- och ungdomsverksamheten har tre specialistområden; Barn- och ungdomspsykiatri, Barn- och ungdomshabilitering, Barn- och ungdomsmedicin.

Verksamheten har ca 35 medarbetare. De yrkeskompetenser som finns är psykolog, kurator, sjuksköterska, sjukgymnast, läkare, sekreterare, arbetsterapeut, specialpedagog, undersköterska. Upptagningsområdet är kommunerna i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog. Barn-och ungdomsverksamheten erbjuder ett brett behandlingsutbud utifrån barnens, ungdomarnas och deras familjers behov. Personalen är erfaren och välutbildad varför det finns god möjlighet till handledning och kollegialt stöd.

Arbetsuppgifter

Som Leg. Psykolog inom barn- och ungdomsverksamheten arbetar du med bedömning, utredning, och behandling av barn, ungdomar och deras familjer. Du arbetar i tvärvetenskapliga team med barnet och familjen i centrum. Samverkan med övriga specialistområden inom verksamheten samt konsultation till vårdgrannar och andra samarbetspartners är en viktig del av arbetet. Du är delaktig i teamarbete med andra yrkesgrupper ex, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, och socionom.
Det finns möjligheter att specialisera sig mot barn- och ungdomspsykiatri eller barn- och ungdomshabiliteringen, men även att arbeta teamöverskridande med t.ex. smärtproblematik, funktionsnedsättningar med psykiatrisk problematik, samt ätproblematik.  Deltagande i verksamhetens interna verksamhet och utvecklingsarbete är en viktig del av arbetsuppgifterna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort intresse för barn och ungdomar och som tillsammans med andra drivna personer, vill arbeta i en miljö som präglas av tvärprofessionell samverkan. Du är trygg i din yrkesroll och är självgående. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du kommer med idéer och förslag på nya angreppssätt då detta är något som genomsyrar vårt arbetssätt. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att arbeta i team samt att du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper för verksamhetens utveckling.

Meriterande är om du har utbildning i diagnostik och erfarenhet av arbete med inriktning på barn, ungdomar eller familjer. Möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling/fortbildning finns samt handledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet kan innebära resor i tjänsten vilket förutsätter att du har körkort.

Anställningsfakta

Vi söker psykologer, tillsvidareanställningar, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer?

Malin Hemphälä, Verksamhetschef, Mail: Malin.hemphala@norrbotten.se, Telefon: 0911-75283

Fackliga företrädare

Oskar Nägga, Psykologförbundet, Mail: Oscar.nagga@Norrbotten.se, Telefon: 0920-82520
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-30

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-09-30
AMS-ID: 8400512

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.