Legitimerad psykolog 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Gällivare Sjukhus
Referensnummer: 195666

Om arbetsplatsen

Barnsjukvården i Norrbotten arbetar efter en unik filosofi sett ur ett riksperspektiv med de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabiltering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade Barnhuset på varje ort. BUP ansvarar för all barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, innefattande akut och planerad verksamhet i kommunerna Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala med totalt 52 600 invånare. Teamet består av enhetschef, barn- och ungdomspsykiater, psykologer, socionomer och sekreterare. Närheten till fantastisk natur ger goda möjligheter till upplevelser av toppklass året runt. I Gällivare har vi nära till allt, 10-15 minuter till centrum, flygplats, tågstation, naturen och arbetet.

Arbetsuppgifter

Psykologiskt behandlings- och utredningsarbete (neuropsykiatriska utredningar) kombineras med metodutveckling och möjlighet till forskning i den kliniska verksamheten. Vi har ett starkt fokus på samverkan kring barn och ungdomar med psykisk ohälsa och samverkar med bland annat barnkliniken/barnhabiliteringen, socialförvaltningen, skolan samt vuxenpsykiatrin i vårt upptagningsområde.

Din bakgrund

Legitimerad psykolog. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Intresse och förmåga att arbeta i team är en förutsättning för arbetet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef, Karin Martinsson-Heikkilä, tel 0970-19610, 070-6678485, mail: karin.martinsson-heikkila@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare

Psykologförbundet, Oskar Nägga, 0920-28 25 20, oskar.nagga@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-09-30

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-09-30
AMS-ID: 7798190

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.