Legitimerad sjuksköterska, kalix 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Kalix
Referensnummer: 196071

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrins verksamhet är indelad i närpsykiatri med verksamheter i Kalix, Luleå och Boden samt gemensamma Beroendecenter, Länsenhet för ätstörningar samt akutpsykiatri vid Sunderby sjukhus. Den närpsykiatriska specialistverksamheten har ansvar för att tillgodose patientens behov av närhet, kontinuitet och tillgänglighet. Till Närpsykiatrin Kalix hör även mottagningarna i Haparanda, Överkalix och Övertorneå. Närpsykiatrin Kalix har 27 medarbetare fördelat på yrkeskompetenser som; sjuksköterskor, mentalskötare, psykoterapeut, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, läkare, sekreterare samt Case Managers.

Arbetsuppgifter

Som leg sjuksköterska inom Närpsykiatrin Kalix arbetar du personcentrerat bland annat med bedömning, uppföljning, samtalsbehandling, psykopedagogiska insatser samt akuta mobila insatser. Arbetet sker  både individuellt och i team. Samverkan med närstående, myndigheter samt ett nära samarbete med vårdgrannar och övrig psykiatrisk verksamhet ingår i arbetet. Du har en hög empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt och ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och tydlig kommunikation. Som behandlare är det önskvärt att du deltar i olika former av utvecklingsarbete inom verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatrisk vård eller dig som har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatrisk verksamhet. Meriterande är grundläggande psykoterapiutbildning (tidigare steg 1) då en av tjänsterna är i behandlingsteamet, medan den andra är i mottagningsteamet där arbetsuppgifter som bland annat läkemedelsadministration och patientmottagning ingår.
Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten samt att behärska det svenska språket till fullo. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsfakta

Sysselsättningsgrad 100%. Arbetstid Måndag-fredag, dagtid 08:00-17:00
Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse. Körkort är ett krav eftersom resor ingår i tjänsten.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Tuija Halonen  Enhetschef
 0923-762 27, 070- 288 98 32
tuija.halonen@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Lena Söderholm, 0923-765 22 eller 070-283 98 32, lena.m.soderholm@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-07-20

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-07-20
AMS-ID: 7774136

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.