LKAB Mekaniska söker mekanikkonstruktör 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner.

Om tjänsten

Vi söker konstruktörer som vill vara med och utveckla och utvecklas i vår konstruktionsavdelning. Vårt arbetssätt är Lean , vilket innebär att vi vill bli lite bättre varje dag genom att se avvikelser och hantera dem med ständiga förbättringar. Vi har dagliga korta pulsmöten för att stämma av planeringen. Som konstruktör arbetar du i nära samarbete med kund för att lösa problem och genomföra konstruktionsförbättringar. Arbetet innefattar allt inom konstruktion, från förprojektering till färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår det även att vara produktionsstöd till vår verkstad.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med maskinteknisk inriktning från högskola eller universitet. Vidare har du kunskaper vad avser mekanisk konstruktion och hållfasthetsberäkningar i Autodesk Inventor. Det är meriterande om du har erfarenhet av CE märkning och projektledning. Du är en engagerad, nytänkande och ansvarstagande lagspelare som har vana av att kommunicera och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Befattningen kräver B-körkort. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

En utvecklande och ansvarsfull roll i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern. Vi kan även erbjuda friskvårdssatsningar som exempelvis tandvårdsförsäkring, träningsmöjligheter samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Stationeringsort Luleå Välkommen med din ansökan senast 2018-12-31 Har du frågor om tjänsten, kontakta teamledare Petrus Esberg 0980-72812 eller sektionschef Per Stöckel: 0980-685 07 För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR Erika Taube: 0980-718 16 Fackliga företrädare: Peter Johansson, Sveriges Ingenjörer: 0980-622 39 Sakari Alanko, Unionen: 0980-725 08 Ingegerd Kyrö, Ledarna: 0980-710 50

Antal tjänster

1

Adress

LKAB Mekaniska AB, Box 826, 98128 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB Mekaniska AB, Box 826, 98128 KIRUNA
Senaste dag: 2018-12-31
AMS-ID: 0018-678398

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.